HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Zigon Sehpa ve Orta Sehpa Çeşitleri ?

02-12-2022 13:41
Zigon Sehpa ve Orta Sehpa Çeşitleri ?

 

Sehpa Çeşitleri

 

Evlerin vazgeçilmezi olan en önemli eşyalar içerisinde sehpamodelleri gelir. Kullanım amacı ve fonksiyonel yapıya sahip olan bu tasarımlar, aynı zamanda süsleme etkisi oluşturmaktadır. O yüzden salonlar ya da oturma odalarında, genelde koltukların yan kısımlarında bulunur. Tabii tasarımına ve kullanım şekli ile görseline bağlı olarak koltuk takımlarını orta bölümünde de yer alır.

Değişik renkler, geometrik tasarımlar ve kullanım amacına uygun şekilde pek çok model bulunmaktadır. Bazıları minimalist yapıyla sade bir görüntü oluştururken, bazıları ise farklı fonksiyonel tasarımları eşliğinde seçenek sağlar.

 

Farklı Tasarımlarda Sehpa Modelleri

 

 

Hem dekoratif bir etki yaratan hem de kullanım amacı sunan birçok farklı sehpamodelleri bulunmaktadır. Özellikle evlerde zigon sehpaların çok fazla değerlendirildiğini söylemek mümkün. Genelde üzerinde bir ikram sunmak amaçlı kullanılan bu ürünler, aynı zamanda evin bütünlüğünü sağlayan süslemeler olarak da ele alınır.

Kavisli yapılar, keskin hatlarla hazırlanmış modeller ve geometrik tasarımları altında seçim imkanı sunduğunu ifade etmek gerekir. Çiçek ve benzeri gibi süslemelerinde yer aldığı sehpalar, mutlaka evdeki eşyalar ile her açıdan uyumlu olmalıdır. Tabii kaliteli malzeme yapısı ve zengin havası en önemli hususlar arasında bulunur.


 2023 Zigon Sehpa Modelleri

 

Orta Sehpa Çeşitleri

 

 

Orta sehpalar daha geniş bir yapıya sahip olarak genelde dikdörtgen tasarım altında ele alınır. Çünkü salon ve oturma odalarında kullanılırken, oturma takımını tam ortasında yer almaktadır. Üzeri cam tasarımın yanı sıra ahşap ve metal yapı üzerinden de ele alınan modeller bulunur.

Sade minimalist bir tasarıma sahip orta sehpa çeşitlerinin yanı sıra, değişik fonksiyonel yapıya sahip ürünler de bulunmaktadır. Bunlar özellikle yandan çekmeceli modeller ışığı altında, ahşap ayaklar ile şık bir bütünlük oluşturur. Birçok farklı koltuk takımına uyumlu renk ve tasarım açısından, bu konuda değişik orta sehpa modellerinin yer aldığını ifade etmek gerekir.

 

Yan Sehpa Modelleri

 

 

Yan sehpalar genelde misafirler geldiği vakit, koltukların yanlarında yardımcı olarak kullanılır. Daha çok kare tasarıma sahip ahşap modelleri altında minimalist bir yapıya sahiptir. Koltukla eşit düzeye yakın uzunluğu eşliğinde, tabaklar veya bardaklar yan sehpa modeline rahatlıkla konabilir. Aynı zamanda şık ve modern yapısı eşliğinde, koltuk takımı ile güzel bir uyum buluşturan tasarımlar bulunur.

Bu yan sehpa modellerine ulaşmak ve salon ya da oturma odasına kullanmak için kategori üzerinden seçim yapabilirsiniz. Kaliteli malzeme yapısı ve gösterişli etkisi eşliğinde, uzun vadede keyifle kullanılabilir. Bu konuda her zevke hitap eden pek çok farklı tasarım arasında seçim yapmak mümkün.


 

Zigon Sehpalar

 

 

Hem kullanım amacı olarak kullanmak Emre dekorasyona tamamlamak için özellikle zigon sehpa modelleri çok fazla öne çıkar. Değişik renk ve desenler altında salon ve oturma odalarının vazgeçilmezlerinden biridir.

Genelde iç içe geçmiş değişik boyutlar altında ele alınan zigon sehpa çeşitleri, koltukların yanında kullanım amacıyla değerlendirilir. Aynı zamanda üzerine çiçek, dergi veya bu gibi birçok farklı eşyayı da koyma şansı bulunmaktadır. Ayak kısımları ise ahşap tasarım altında, sütun şeklinde veya kavisli yapı ile seçim imkanı vermektedir.

 

Amaca Uygun Farklı Sehpa Modelleri

 

 

Sehpalar genelde ortak şekilde evin salon ve oturma odalarında kullanılır. Ancak kullanım amacı ve dekoratif açısından farklı olanları yerleştirilir. Bazıları oturma grubunun ortasına konurken, bazıları ise tekli koltuğun yanında yer alır.

Fonksiyonlar yapı olarak da değişkenlik gösteren bu ürünler, aynı zamanda iş yerlerinde de değerlendirilir. Ahşap modeller, cam tasarımlar ve metal yapı altında birçok değişik ürün bulunmaktadır. Kategori bünyesinde kişisel ihtiyacı uygun olarak şık tasarıma sahip fonksiyonel sehpalar arasından tercih yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.