HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Konforun Adresi Akıllı Mobilyalar

01-12-2022 15:07
Konforun Adresi Akıllı Mobilyalar

Günümüzde akıllı mobilyalar oldukça sık tercih edilmeye başlanmış ve bu yönde farklı tarzda mobilyalar üretilmeye başlanmıştır. Evinizde bulunan akıllı mobilya yoğun geçen bir çalışma gününün ardından konforu sağlamaktadır.

 

Akıllı Mobilya Nedir?

 

Oda büyüklüğüne göre değişkenlik gösteren akıllı mobilyalar özellikle küçük metrekareli odalar için fonksiyonel ve modüler özellikleri kendi içerisinde barındırmaktadır. Örnek vermek gerekirse bir çocuk odasına akıllı mobilya tercih edilmesi halinde oda metre karesini yatak ve çalışma masasının kendi fonksiyonel saklama alanlarına girerek oda içerisinde genişlik sağlamaktadır.

 

Bu tip akıllı ve fonksiyonel mobilyalar aynı zamanda salon takımlarında veya yetişkin yatak odalarında kullanmak söz konusu olmaktadır.

 Smart Bed Akıllı Mobilya

 

Akıllı Yatak Odası Mobilyaları

 

Yatak odaları insanların en fazla konfor istediği alanlardır. Bu bağlamda Yatak başlığının değiştirilebilir olması, yatak başlığının yanında teknoloji cihazları için USB giriş imkanı tanınması, radyo ve dahili hoparlör sisteminin bulunması gibi pek çok yenilikler akıllı mobilya başlığı altında incelenmektedir.

 

Yatak odası mobilyaları içerisinde yer alan gardırop veya giysi dolaplarının iç dizaynları bu anlamda değişkenlik göstermektedir. Giysi dolapları içerisinde oluşturulan dahili ışık sistemi, pantolon ve dış giyim bölümlerinin dizaynlarındaki yeniliklerde akıllı mobilyalar kategorisinde incelenmektedir.

 

Salon İçin Akıllı Mobilya Seçimleri Nasıl Olmalıdır?

 

Salon için tercih edilecek mobilya seçimlerine detaylarıyla bakılacak olursa öncelikle salon metrekaresi ve şekline bakılmalı ve detaylarıyla incelenmelidir. Salon metrekaresi küçük olması halinde pratik ve aynı zamanda yer kaplamayan fakat fonksiyonel mobilyalar kullanılmasına özen gösterilmelidir. Örnek vermek gerekirse orta sehpa iki kanatları açılması ve büyümesi ile yemek masasına dönüşmesi ve sandalyelerin masa içlerine saklanabilir olması örnek gösterilebilmektedir.

 

Yine TV ünitesinin aynı zamanda saklanabilir alanlarının ve bölmelerinin bulunması ile vitrin görevi görmesi sağlanmaktadır. Koltukların aynı zamanda yatak konumuna dönüşmesi salon metrekaresi küçük olan alanlar için oldukça idealdir. L koltuk olarak bilinen ve iki köşesinin arasına sehpa konulması suretiyle hem estetik görüntüye sahip konfor sağlayan mobilya olarak kullanılmakta hem de alan avantajı sağlamaktadır.

 

Koltuk takımları arasında bulunan bir alan koltuğun devamı olarak kullanılmasıyla birlikte aynı zamanda orta sehpa olarak işlev değişikliği gösterebilmektedir. Yine küçük alanlara özel hem koltuk hem de ranza yatak olarak kullanılabilecek değişik tarz ve renklerde tercih edilen mobilyalara www.evac.com.tr adresinden kolaylıkla ulaşmak söz konusu olacaktır.

 

Akıllı Sehpaların Kullanım Kolaylığı

 

Sehpa tüm oturma alanlarında kullanılan mobilyalar arasında yer almaktadır. Bu sebeple tek tip sehpa yerine fonksiyonel sehpa kullanımı çok daha avantajlıdır. Akıllı sehpaların detayları incelendiğinde günümüzde tüm evlerde mutlaka laptop ve bilgisayar kullanımı yapılması sebebiyle akıllı sehpalar laptop masasına dönüşmektedir.

 

Aynı zamanda sehpa içerisinde gizli cep olarak bilinen ve içerisine kitap, dergi veya laptop yerleşecek boyutta saklama alanları bulunmaktadır. www.evac.com.tr adresi ziyaret edilmesi halinde her konfora açık ve mobilya ihtiyacına son derece avantaj sağlayacak ürünler bulunmaktadır.

 

 Duru Akıllı Orta Sehpa
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.