HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Türkiye'den İsviçre’ye Mobilya Gönderimi

22-08-2022 13:43
Türkiye'den İsviçre’ye Mobilya Gönderimi

Türkiye'den İsviçre’Ye Mobilya Gönderimi

 

İsviçre’de yaşıyor olmak artık mobilya alışverişlerine engel değil. İstediğiniz ürünleri yurtdışından rahatlıkla sipariş verebilir ve güvenle evinize gelmesini bekleyebilirsiniz. Evaç Mobilya ile hayallerinizdeki mobilyaya sahip olmak için tek yapmanız gereken web sitesindeki ürünlere göz atmaktır. Evaç mobilya müşteri memnuniyeti için sınırlar ötesi imkânlar sunuyor.

Online alışveriş deneyiminin konforunu Türkiye'den İsviçre’ye mobilya gönderimi yaparak uluslararası boyutlara taşıyor. Müşterilerin web sitesinden satın aldıkları ürünler titizlikle paketlenip, süratle gönderiliyor. Sitemizdeki ürünler kalitesiyle hayran bırakıyor. Cazip fiyatlı mobilyalarla müşteriler eşsiz fırsatlar yakalıyor.

 

Binlerce Çeşit Ürün Kapınızda

 

Web sitemizden 5 bine yakın ürünü inceleyebilir, Ana sayfadaki ürün arama motorundan ihtiyacınız olan ürüne kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Modern, rahat ve şık tasarımlarımızla aradığınız konforu ürünlerimizde bulabilirsiniz. Mobilyalarınızı tamamlayan şık aksesuarlardan, özel tasarım koltuk takımlarına kadar alternatif ürünler arasında sizi yansıtan ürünü bir tıkla seçebilirsiniz. Mobilyalarımız evinizde fark yaratacak ve huzur dolu bir atmosfer oluşturacak. Türkiye’de talep gören dekorasyon ürünlerimiz, genç odası takımlarımız, tasarımları bize ait olan çay setleri ile yurtdışında bulamayacağınız şıklığı size sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ürünler hakkındaki sorularınız için bizimle arzu ettiğiniz her an iletişime geçebilirsiniz.

 

Hızlı Kargo ve Güvenli Taşıma

 

İsviçre’den satın alınan ürünler 10-30 günlük teslimat süresi ile elinize ulaşıyor. Cenevre’den Davos’a kadar belli başlı şehirlere Türkiye'den İsviçre’ye mobilya gönderimi sorunsuz ve güvenle gerçekleşiyor. Taşıma süresince yetkin lojistik firmaları ile sigortalı olarak çalışıyor ve ürün sizlere ulaşana kadar hassasiyetle takip ediyoruz. Bu süreçte sizi aşama aşama bilgilendirmeye devam ediyor sistem üzerinden gönderinizin durumunu öğrenmenizi sağlıyoruz. Emin ellerde yolculuk yapan mobilyanız en kısa sürede size teslim ediliyor. Bu deneyiminizi değerlendirdiğiniz memnuniyet anketi ve görüşmelerimizle de fikir ve önerileriniz dikkate alınıyor.

 

İletişim Bilgileri

 

Dilerseniz (0554) 160 29 30 numaralı telefon numarasından, Türkiye saatiyle 09:00-23:00 arasında arayabilir, whatsapp üzerinden iletişime geçebilir ya da info@evac.com.trye mail atarak sorularınızı iletebilirsiniz. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Yurtdışı gönderimlerinde kargo bedeli alıcıya ait olup, kargo ücretleri ürün ve ölçüsüne göre değişebilmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.