HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Türkiye'den Fransa'ya mobilya gönderimi

22-08-2022 13:46
Türkiye'den Fransa'ya mobilya gönderimi

Evaç Mobilya Fransa'ya Gönderiyor

 

Türkiye’de mobilya sektöründe dürüst, kaliteli hizmet anlayışıyla en çok başvurulan mobilya alışveriş sitesi olan Evaç Home& Living çeyrek asırlık deneyimini müşteri memnuniyeti için kullanır. Yemek odası takımından, genç odasına, yatak odası takımından ofis malzemelerine kadar mobilya sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayabildiği geniş yelpazesi ile fark yaratır. www.evac.com.tr web sitesinden Evaç kalitesi ve farkı ile göze çarpan mobilya çeşitlerini görebilirsiniz.

 

 Ürünlerinde dikkat ettikleri kalite, nitelik, güvenlik ve insan sağlığına uygunluk gibi özelliklerle, Türkiye piyasasının yanı sıra yurt dışına da ihracat yapan kurumsal bir firmadır. Avrupa ve Afrika'da birçok ülkeye olduğu gibi Türkiye'den Fransa'ya mobilya gönderimiiçin de tüm gereklilikleri yerine getirerek ürünlerini Fransa göndermeye başlamıştır.

 

 Online web sitesinin yanı sıra İstanbul’da pek çok mobilya mağazasında mobilyalarını teşhir eder. Modern, klasik, trend olmuş, spor ve avangart tarzda çeşitleriyle sektörün öncülerinden lider bir firmadır. Firma, yeni tasarımları ile mobilyacılık sektörüne yeni bir tarz katarken satış sonrası hizmetleri konusunda da müşterisinin memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Çalıştığı iş ortaklarıyla işbirliği içinde olup nitelikli ve kaliteli hizmeti en üst seviyeye çıkarmayı hedefler.

 

 Evaç mobilya uzman, güler yüzlü ve alanında yetkin personel ile çalışarak her zaman yaratıcı, üretken, çalışkan ve dinamik olmaya büyük gayret gösterir. Müşteri memnuniyetine önem verdiği gibi çalışanlarına da aynı özen, ilgi ve güveni göstererek iş performansını en mükemmel şekilde artırmayı sağlar.

 

 Türkiye’de elli binden fazla eve giren Evaç Mobilya ülke dışında da pek çok eve konuk olmuştur.Türkiye'den Fransa'ya mobilya gönderimiiçin Evaç Mobilya’yı tercih etme sebepleri;

 

 - Hızlı, güvenli ulaşım ve lojistik destek

 - Sağlam paketleme,

 - Dürüst çalışma,

 - Müşterilerle birebir iletişim,

 - Kaliteli ürün yelpazesi,

 - Satış sonrası hizmet kalitesi,

 - Müşteri ihtiyacına göre ürün sunumu,

 - Uygun nakliyat fiyatlandırması

 - Sorunsuz şekilde yerine teslimat

 

 Türkiye'den Fransa'ya mobilya gönderimiiçin müşterilerin online sipariş ettikleri renk, model, cins ve bunun gibi seçeneklerden tercih ettikleri mobilyalar birebir istedikleri şekilde gönderilir. Web sitesindeki ürün kataloğundan seçimin yapılması yeterlidir. www.evac.com.tr sitesinde yer alan irtibat bilgilerini kullanarak daha detaylı bilgi alınabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.