HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Türkiye’den Avrupa’ya mobilya nakliyatı

22-08-2022 13:48
Türkiye’den Avrupa’ya mobilya nakliyatı

Mobilyalarınızı Avrupa'nın Her Yerine Gönderiyoruz

 

Mobilyalar evinizin en önemli aksesuarıdır. Eğer Avrupa’da yaşıyor eviniz Evac ürünleri ile süslemek istiyorsanız endişelenmenize gerek yoktur. Beğendiğiniz mobilyaları hemen seçebilirsiniz. Türkiye’den Avrupa’ya mobilya nakliyatı hizmeti Evac tarafından sunulmaktadır. Tüm siparişleriniz Türkiye’deki şubelerden bulunduğunuz Avrupa ülkesine güvenle gönderilir.

 

Uluslararası nakliyata çok sayıda önemli nokta vardır. Ürünlerin, korunması için özel tekniklerle hazırlanması, paketlenmesi ve ek ücret hesaplamaları bunlardan bazılarıdır. Ürünün deniz, kara ve hava yollarından hangileri ile gönderileceğine iyi karar vermek gerekir. Bunun içi uzman ekiplerle iyi bir planlama yapılmadır. Ayrıca yerel kargo şirketleri ile çalışmak için iyi bir network gerekir. Ürünlerin hacmi ve kilosu çoğu zaman kargo ücretine etki eder.

 

Evac Kargo ve Nakliyat Hizmeti

 

Evlerinin tasarımına değer veren müşteriler için mobilyaların en iyi durumda ve hızlı şekilde teslim edilmesi esastır. Her türlü sorunlarınız için iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. Tüm ekip sorunsuz hizmet için çalışmaktadır.

 

Evac mobilya ve ev eşyaları neredeyse Avrupa’nın her yerine gönderilir. Avrupa’daki müşterilerinde mobilyaları teslim alabilmesi için tüm önlemler alınmıştır. Sipariş verdiğiniz mobilyalarınızı nakliye için uygun şekilde hazırlanır. Bunun yanı sıra mobilyalarınızın güvenli bir şekilde ve korunarak seyahat etmesini sağlamak önemler alınır.

 

Uluslararası teslimatlar da bazı ek vergileri bulunabilir. Bu ek ücretlerin oranı malların ithal edildiği ülkeye göre değişmektedir. Size bu masraflar hakkında bilgi almak için iletişim bölümünden bizimle ya da yerel gümrük idarenizde iletişime geçebilirsiniz.

 

Şıklığı Kapınıza Getirelim

 

Ulaşımda Türkiye’den Avrupa’ya mobilya nakliyatıkonusuyla Evac’ın uzman ekipleri ilgilenmektedir. Müşterilere sadece evlerinin tasarımına uygun ve kaliteli ürünleri seçmek kalır. Evac mobilyaları şıklığı ve kaliteyi biri araya getirmektedir. Yeni evlilere, mobilyasını yenilemek isteyenlere, tek başına yaşayan bekar ve genç kişilere kısacası her kesime dair şık ürünler bulunmaktadır. Çocuk ve bebek takımları da çok sayıda seçenekle mevcuttur.

 

Yüksek kalite ürünler son derece şık tasarımları ile evinize özel bir hava katarlar. Avrupa’daki müşterilerimizin artık nakliyat için endişelenmesi gerekmemektedir. Dilediğiniz şıklığa kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Güvenli ödeme ve 2 yıl garanti ile ikinci kez düşünmenize gerek kalmıyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.