HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Türkiye'den Amerika'ya Mobilya Gönderimi

22-08-2022 13:49
Türkiye'den Amerika'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Amerika'ya Mobilya Gönderimi

 

Son zamanlarda Türkiye, farklı ürünlerinin kalitesi ile ünlüdür ve tekstil, ahşap endüstrilerinin gelişmesi için mobilya, Türkiye'de yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı en önemli ürünlerden biridir. Her türlü iç ve dış mobilya, otel malzemeleri ve ev ve villa dekorasyonuna kadar mevcut ve yenilenebilir seçenekler, İstanbul'u kalite, farklılık ve rekabetçi fiyatlar arayan alıcıların adresi haline getirdi. Türkiye'den mobilya satın alma ve dünya ülkelerine nakliye süreci, Türkiye'nin farklı şehir ve limanlarından denizyolu taşımacılığı ile çok kolay hale geldi ve kara ve hava taşımacılığında da aynı şekildedir.

 

Türkiye'den Amerika'ya mobilya gönderimi de bu sayede yaygın hale geldi. Bu nedenle, Türkiye'den dünyanın farklı ülkelerine ve Amerika'ya dahi mobilya nakliye şirketleri arıyorsanız, EVAÇ ile birlikte, satın almadan başlayarak, varış noktanıza veya evinize teslimata kadar ve gerekli kalite kriterlerine uygun rekabetçi fiyatlarla size entegre bir nakliye hizmeti sunuyor. Türkiye'den tüm dünyaya mobilya nakliyesinde uzun yıllara dayanan tecrübesi ile hizmet vermektedir.

 

Nakliyenin nispeten büyük boyutu ve deniz nakliyesinin rekabetçi maliyeti nedeniyle çoğu zaman hava taşımacılığı ana mobilya ve mobilya nakliye yöntemi olarak kabul edilir. Ancak küçük ve orta boy gönderilerde ve teslimat süresinin ithalatçının önceliklerinden biri olması durumunda ise yine mobilya taşımacılığı kullanılabilir. EVAÇ'ın sizler için Türkiye'den Amerika'ya mobilya gönderimi için sağladığı özellikler şunlardır:

 

Türkiye'den yurt dışına mobilya ve birçok ürünün nakliyesi için EVAÇ firmasının seçilmesi, mobilya nakliye operasyonlarında uzmanlaşma ve doğruluk ve kaliteli, destekleyici ve darbeye dayanıklı ambalaj kullanımı ile tüm içeriğin güvenliğinin ve istenilen yere güvenli ve doğru teslimatın garantisini vermektedir. Sizler için ev, otel veya ofis mobilyası olsun farklı türdeki mobilyaları paketlerken ve kapıdan kapıya teslim ederken malzemeleriniz özenle paketlenir.

 

25 yılı aşan bir süredir hizmet veren EVAÇ firması, mobilya sektörü bölümünde alanında en iyi olmakla birlikte bunun sevkiyatını da gerçekleştirmektedir. Türkiye'den Amerika'ya mobilya gönderimiiçin alanında en iyi ve yıllardır en kaliteli hizmet anlayışıyla sizlere hizmet sunan EVAÇ birçok alanda hem üretim hem de satış yapan bir firmadır. Detaylı bilgi için iletişimden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.