HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Son Yılların En Trend Koltuk Takımları

18-08-2021 12:21
Son Yılların En Trend Koltuk Takımları

 

 Sosyal Medya Uzmanı Özlem Kup


   

 

SON YILLARIN EN TREND KOLTUK TAKIMLARI

Zamanımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz salonlarımızın tasarımlarından ziyade konforu ve şıklığı da oldukça önemlidir. Koltuk takımı seçerken beğenmiş olduğunuz takımın hayatınıza kolaylık katması için konforlu olmasına ve kolay temizlenebilir olmasına dikkat etmelisiniz. Sevdiklerinizi, ailenizi, akrabalarınızı ve arkadaşlarınızı ağırlayacağınız toplu organizasyonlarınızı keyifli bir şekilde yapabilmeniz ve sıcak bir ortam oluşturabilmeniz için sizlere son yılların en çok tercih edilen koltuk takımlarını sunuyoruz. Her tarza uygun trend koltuk takımlarını şık bir orta sehpa ile tamamlayabilir salonunuzun havasını değiştirebilirsiniz. Bunun yanında çeşitli aksesuarlarla zenginleştirebilir, evinize hoş bir görünüm katabilirsiniz. En zarif modellerden en gösterişli modellere kadar ulaşan zengin tarz skalamızda aradığınız koltuk takımını bulacaksınız. Bunun yanı sıra 2 yıl bakım garantimiz ile sizlerin yanında oluşumuzdan mutluluk duyacaksınız. Ruhunuzu yansıtan bazı renklerin size ve evinize katacağı hisler bu şekildedir;

TURUNCU: Turuncu harakete geçirme, Sağlamlık, dayanılıklığı sembolize eder. Aydınlık, geniş, neşe ve mutluluk vermesi istenen her ortamda kullanılabilir. Özellikle yemek yenilen mekanlarda kullanıldığında iştahı arttırır.

GRİ: Gri dekorasyonunuza uyum sağlar ve göze batmaz. Dekorasyon ister avangart stilde olsun ister çağdaş stil hiç fark etmez bütün tarzlara eşlik eder.

MAVİ: Mavi tarih boyunca Dünya’da görünürlülüğü bakımından en yaygın renklerden biridir. Mavi tonlar kullanıldıkları mekanda ferahlığın yanı sıra mekanda sakinlik yaratan bir etkiye sahiptir.

YEŞİL: Evde doğallık ve ferahlık hissi yaşatan bir diğer renk ise yeşildir. Yeşil dekorasyonda kullanılabilecek en doğru ve güzel renklerden biridir, doğayı temsil eder, mekana ferahlık katar.


   
 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.