HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Neden İç Mimar Desteği Almalıyız ?

07-07-2021 12:53
Neden İç Mimar Desteği Almalıyız ?

 İç mimar desteği
 İç Mimar Sema Düzenli 
 

NEDEN İÇ MİMAR DESTEĞİ ALMALIYIZ?
 
Mobilya seçiminde evimizin daha ferah ve istediğimize uygun görünmesini sağlamak için mutlaka bir takım önemli noktalara özen göstermemiz gerekmektedir. Bu özeni gösterirken de mobilyada iç mimar desteği alabiliriz. Günümüzde dekorasyon konusu basit gibi görünmektedir ama uğraştırıcı ve ciddi anlamda bilgi birikiminin gerektiği bir alandır. Güzel ve konforlu bir alan yaratmak ve sonucunun tatmin edici olması için mutlaka işinde uzman ve deneyimli bir mimardan destek almalısınız.

İç mimar desteği
 

İç mimardan nasıl destek alırım ? 
 
İç mimarlar yalnızca bir evi dekore etmez aynı zamanda da eviniz çeşitli köşelerini değerlendirmek için gizli ve çok amaçlı dolaplar ve alanlar oluşturur estetik bir algıyla yaşanılır mekanlar yaratır. Özellikle küçük olan odaları dekore etmek için iç mimar desteği olmadan oldukça zordur. Koltuk takımı , yatak odası takımı ve yemek odası takımı seçimlerinizde sizlere oldukça katkı sağlayacaktır. Yerden tasarruf ederken şık ve çok amaçlı eşyaları küçük odanıza sığdırabilmeniz için iyi bir mimarla çalışmalısınız bunun için ise Evaç ücretsiz mimari desteğiyle sizlerin yanınızda .
Mobilya Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli ?
Mobilya almak en az ev almak ya da kendimize kıyafet almak kadar önemli bir konu. Çünkü uzun süre kullanacağımız, hem uzun süre modası geçmemeli hem de kaliteli olmalı. Peki mobilya alırken nelere dikkat etmeli, nelerden kaçınmalıyız?
Mobilya seçerken aklınızda tutmanız gereken ilk şeyin, seçeceğiniz mobilyanın evinizin tarzını yansıtacağıdır. Şöyle ki ; eğer klasik görünümlü mobilyalar seçerseniz eviniz ister istemez klasik bir havaya , modern görünümlü mobilyalar seçerseniz de modern bir havaya bürünecektir. Bu nedenle önce evinizin olmasını istediğiniz tarzını belirlemelisiniz . Aklınızda bir tarz yoksa modern, Retro, klasik , rustik, country gibi tarzların şu sıralar mobilyada en ön planda olan tarzlar olduğunu aklınızda bulundurabilirsiniz. Evinizde önceden hakim olan bir tarz varsa buna uygun mobilya seçmenizi öneririz.

 

 

 

 

Mobilya satın alırken iç mimar desteği bir çok avantajı da beraberinde getirir . Gelin bu avantajlarımızı beraber inceleyelim :
Yaratıcı mekanlar ortaya çıkarılır. İç mimarlar dekorasyon anlamında eğitim almış ve profesyonel çalışmalar yürüten kişilerdir. Bu nedenle de yaşam alanlarınızın her metrekaresini değerlendirerek farklı ve yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirler.
Düşük bütçelerle harikalar yaratmanızı sağlar. Bir iç mimar ile mobilya satın almanız, gereksiz malzemeden kaçınmanızı sağlayacaktır. Bu sayede de düşük bütçelerle harika yaşam alanlarına kavuşabileceksiniz.
Ev dekorasyonu için iç mimarla çalışmak kısa bir sürede en iyi sonuçları almanızı sağlayacaktır. Örneğin tek başınıza herhangi bir bilginiz olmadan mobilya satın almaya çıkarsanız kafa karışıklığı yaşayabilir ve kararsızlıktan ötürü zaman kaybedebilirsiniz. Bununla beraber yanlış mobilya satın alma riski de ortaya çıkabilmektedir. Fakat bir iç mimarla beraber mobilya satın alırsanız hem kısa sürede hem de düşük maliyetlerle istediğiniz yaşam alanını yaratmış olursunuz.


 




 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.