HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mobilyanın Tek Adresi

22-08-2022 13:51

Mobilyanın Tek Adresi

 

Pek çok kişi için alınan mobilyaların kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlü olması önem taşıyor. Ömür boyu kullanılabilen mobilyalar üreten Evaç Home & Living, dünyanın farklı bölgelerinden binlerce tüketici tarafından tercih edilen tasarımlar üretmenin haklı gururunu yaşıyor.

 

25 Yıllık Tecrübe

 

25 yıl önce kurulmuş olan firma, müşterilerine satış öncesi ve sonrasında her türlü desteği sağlıyor. Satış öncesinde dizayn etmek istediğiniz ve ölçülerini aldığınız bölümün 3 boyutlu çizimi, firma bünyesinde çalışan iç mimarlar tarafından yapılıyor. Gerçeğe birebir uyumlu olan çizimler sayesinde, yapılacak tasarımla ilgili netlik sağlanıyor. Özgün tasarımların kaliteli kumaşlar ve farklı çizgilerle birleştiği mobilyaları görmek için firmanın showroomunu ziyaret etmeniz yeterli. Birbirinden farklı çok sayıda alternatif sunan firma, sektördeki öncülerin arasında yer almayı sürdürüyor.

 

Yurtdışına Mobilya Gönderimi

 

Firma Türkiye'den İngiltere’ye mobilya gönderimi de yapıyor. Yurtdışındaki evinizi veya işyerinizi firma aracılığıyla döşeyebilir, ihtiyacınız olan her şeyi alabilirsiniz. Bir evdeki tüm odalar için uygun mobilyalar, aksesuarlar ve dekoratif objelerin bulunduğu firma yurt dışından mobilya alışverişi Avrupa’ya mobilya gönderimi yapmak için ideal.

 

Firmanın sağladığı hizmetlerden yararlanan çok sayıda kişi oldukça olumlu geri dönüşler yapıyor. Firmanın nakliye işlerini titizlikle yürütmesi takdir topluyor. Evaç Home & Living Türkiye'den İngiltere’ye mobilya gönderimi yaparken, eşyaların sarılmasından teslimat sonrası yaşanacak en ufak bir soruna kadar her adımda yanınızda oluyor.

 

Güvenilir ve Hızlı Teslimat

 

Firma sayesinde yurt dışından mobilya alışverişi Avrupa’ya mobilya gönderimi hızlı ve güvenilir şekilde sağlanabiliyor. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte başlayan süreç seçtiğiniz ürünlerin adresinize getirilerek uzman ekipler tarafından montaj yapılmasıyla son buluyor. Çok sayıda kişi tarafından tercih edilen Türkiye'den İngiltere’ye mobilya gönderimi hizmetinden faydalanmak için daha fazla beklemeyin. İşçilik ve nakliye ücretleri için ek ücret talep etmeyen firma tarafından üretilen ve satılan ürünler farklı tarzlara hitap ediyor.

 

Avangart, modern, klasik, bohem gibi farklı türde mobilya bulabileceğiniz firma showroomunda saatlerce gezebilirsiniz. Birbirini tamamlayan mobilya çeşitlerinden size en çok hitap edeni satın alabilirsiniz. Ülke değiştirme imkanı olmayan kişiler için yurt dışından mobilya alışverişi Avrupa’ya mobilya gönderimi konusunda kolaylık sağlayan firmanın internet sitesi üzerinden de alışveriş yapmak mümkün oluyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.