HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

L Koltuk Dekorasyon Fikirleri

17-07-2021 09:57
L Koltuk Dekorasyon Fikirleri

                     Rahatlık mı, şıklık mı? Sen hangisine önem veriyorsun?                                                                                                                                                      

 
       İç Mimar Sema Düzenli

 

Köşe koltuklar hayatı çok daha kolaylaştıran daha az yer kaplayan mobilya parçasıdır. Köşe koltukların bir diğer harika özelliği de ne kadar rahat olduklarıdır. Herkes köşede oturmayı ve ayaklarını uzatıp rahatlamayı sever. Ve sen de L koltuk ile evinde hem stil sahibi hem de konforlu bir oturma alanı yaratmak istiyorsan, Evaç İç Mimarlarından Sema Düzenli’nin önerdiği L koltuk modellerine göz atabilirsin.

 

 

Koltuk seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli konu, rahat bir oturma alanına sahip olmasıdır. Daha sonra ise iskelet yapısı, sağlamlığı, kumaş seçimi ve boyutları gibi özellikler sıralanabilir. Koltuk seçimlerinde mutlaka fonksiyonelliğini göz önünde bulundurmalısın. Özellikle küçük alanlarda koltuk seçimiyapılırken, daha küçük mobilyaların tercih edilmesi veya L tipi koltuk modellerinin seçilmesi, alanı olduğundan daha ferah göstermene yardımcı olacaktır.

 

 

 

Özellikle depolama alanı kısıtlı alanlar için bu tip koltuk modelleri alternatif olarak görülebilmektedir. Aynı zamanda L tipi koltuk modelleri veya köşeli koltuk modelleri, bulunduğu alanı bölmeden şık bir görüntü yaratmaktadır.


 

 

Renkleri özgürce kullanmaktan çekinme! Soft renkler tercih ederek sade bir stil yakalayabilir ya da lacivert, turuncu gibi iddialı renklere yönelerek yaşam alanının başrolünü köşe koltuk dekorasyonuna verebilirsin. Zıt renkleri bir arada kullanmak, çarpıcı bir stil yakalamanı sağlayacaktır. Eğer salonuna daha dingin ve sıcak bir hava vermek istersen de toprak tonlarına yönelebilirsin.

 

Aynı zamanda alanına farklı bir hava katmak ve tarzına özgü olabilmesi için, farklı döşemelik kumaşlar da tercih edebilirsin. Kırlentlerde kullanacağınız kumaş tercihleri ile daha farklı tarzlar yakalaya bilir modüler koltuk tercihinizle evinizdeki havayı değiştirebilirsiniz.


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.