HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Konforun Adresi Modern Tasarım Luxury Mobilyalar

01-12-2022 15:19
Konforun Adresi  Modern Tasarım Luxury Mobilyalar

Konforun Adresi Modern Tasarım Mobilyalar

 

Başta salon takımları olmak üzere evin tüm odalarına başta konforu ve zarafet sunan mobilyaların tasarımları ön plana çıkmakta ve tasarımların rahat olmasına, aynı zamanda odaların yapısına uygun luxury mobilya tarzı kişilerin tercihlerine göre beğenisine sunulmaktadır.

 Luxury Mobilya

 

Salon İçin Mobilya Tasarımı

Ev sıcaklığının ve samimiyetin anahtarı mobilyalardır. Bu bağlamda başta salon takımları olmak üzere yaşam alanı olarak belirlenen tüm alanların kendine özgü tasarımları ile doğru orantılı luxury mobilya kullanılabilmektedir.

 

Bir salon örnek olarak tasarımı yapılmak istendiğinde öncelikle odanın büyüklüğü dikkate alınmalıdır. Doğru mobilya seçiminde salon esas alındığında dikkat edilmesi gereken bir takım önemli noktalar bulunmaktadır.

 

Mobilya Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

 

 

Mobilya kalitesi ve tasarımı yaşam alanına göre değişkenlik göstermektedir. Bir salon için mobilya türüne karar verirken dikkat edilmesi gereken noktalar mevcuttur.

 

- Salonun büyüklüğü, dikdörtgen veya kare olması gibi odasının şekli oldukça önemlidir. Örneğin dikdörtgen olan bir salona daha büyük ve gösterişli mobilya seçimi yapılabilmektedir.

 

- Salonun duvarlarının rengi ya da duvar kağıdı olup olmaması, eğer duvar kağıdı varsa rengi mobilya tasarımını belirlemek için büyük etkenler arasında yer almaktadır.

 

- Salonun girişinin antre ile arasındaki mesafe de bu anlamda önemlidir. Antresi kısa olan bir evin salonu bu anlamda antreden alması sebebiyle salonu büyük gösterecektir. Ancak büyük mobilya kullanılması salonun daha küçük görünmesine sebep olacaktır.

 

- Salon takımı başta yeni evli çiftler olmak üzere ve ev değiştirenler veya mobilyasını uzun süre kullanıp artık yenilemek isteyenler için ilk tercih edilen salon luxury furniture olarak tercih edilmektedir. Salon mobilya takımları yaşam alanına uygun seçilmesi halinde uzun yıllar zevkle kullanılacak mobilya çeşitleri arasında yerini alacaktır.

 

- Salon alanına göre luxury furniture seçilmesi aşamasından sonra halı seçimi de mobilyaya göre tercih edilmelidir.

 

- Bir salon mobilya takımı seçimi yapılırken salona konulacak mobilyaların ölçümleri alınmalı ve bu ölçülere ilgili alana göre konumlandırılmalıdır. Unutulmamalıdır ki ezbere alınan luxury salon takımları odayı küçük göstermesine sebep olacaktır.

 

Mobilya Takımları ve Türleri

 

 

Mobilya kategorileri geniş yelpazede beğeniye sunulmaktadır. Vintage, modern tasarım, geleneksel, küçük tasarım mobilyalar, klasik, özgün, gibi birçok kategori yer almaktadır. Bu anlamda yaşam alanına kişilerin kendi zevk ve tercihlerine göre beğeniye sunulmaktadır.

 

Bir vintage luxury mobilya türü oldukça özgün takımlardan oluşmaktadır. Vintage eskitilmiş ve eski dönemlerin esintilerini içerisinde barındırmaktadır. Dolayısıyla yaşam alanının duvar renk veya duvar kağıdı vintage olarak seçimi yapılarak tamamlanmalıdır.

 Luxury

 

Göz Alıcı Oturma Grupları

 

 

Oturma odası yaşam alanları kişilerin çok daha spor şık ve rahat olması sıklıkla tercih edilmektedir. Modern tasarımlar oturma odasını özgünleştirmektedir. Modüler oturma grupları ele alınacak olursa öncelikle saklama alanlarının bulunması yer tasarrufu sağlayacak aynı zamanda modüler ve hareketli yapıya sahip olması sonrasında kişisel tercihlere göre farklı kombin sağlamasına olanak verecektir.

 

Oturma gruplarına uygun yardımcı mobilya olarak tanımlana masa, sandalye ve sehpaların uyumu da modern tasarım mobilyaları tamamlayacaktır.

 

Yatak Odası Mobilyaları

 

 

Yatak odası herkesin son derece rahat ve konforu yaşamak istediği alanların başında gelmektedir. Özellikle yaşam alanı bakımından küçük metrekareli olan odalar için hem konforu sağlayan hem de daha geniş bir oda havası veren modüler mobilyalar tercih edilmelidir.

 

Bir yatağın altı kısmının baza şeklinde olması ekstra saklama alanı yaratacaktır. Yatak baş kısmının istenildiği açıya göre ayarlanabilmesi veya şifon yerlerde ayrıca kendisine ait ek alanların bulunması, gardırop içi ışıklandırma sistemlerinin yer alması mobilyaların daha işlevsel hale getirmektedir.

 

Kişiye Özel Tasarımlar

 

 

Günümüzde en çok tercih edilen mobilya türlerine bakıldığında göze hoş gelen, kaliteli, rahat, şıklıktan ödün vermeyen ve mobilyaların kişilerin istediği şekilde kombin yapmasına olanak sağlaması olmaktadır. Tüm bu özelliklerin bir arada bulunduğu www.evac.com.tr adresinden ulaşmak söz konusu olmaktadır.

 

Avangard olarak bilinen ve sıklıkla tercih edilen mobilyaların aynı zamanda ergonomik olması ve kişisel ihtiyaçlara göre belirlenebilmesi bu anlamda önem kazanmaktadır.

 

Şıklık konusunda www.evac.com.tr lüks mobilya konusunda geniş yelpazede çeşitler bulunmaktadır. Bu anlamda yaşam alanlarının tüm noktalarında herkesin kişisel tercihlerine uygun ürünler bulunmaktadır. Unutulmamalıdır ki yaşam alanı kişilerin kendilerini rahat hissettikleri alanlardır. Bu sebeple mobilyaların önemi çok büyüktür.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.