HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Koltuk Temizliği Nasıl Yapılır ?

24-08-2021 11:45
Koltuk Temizliği Nasıl Yapılır ?

 

 
 Sosyal Medya Uzmanı Özlem Kup

 

 

KOLTUK TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?

Evlerimizde şüphesiz en çok zaman geçirdiğimiz yer salonlarımız ve oturma odalarımızdır. Yemek sonrası kahve ve çay eşliğinde televizyon izleme dinlenme alanlarımız olarak koltuk takımlarımızla oldukça fazla zaman geçiriyoruz. Bu kadar çok kullandığımız koltuk takımlarımızın temizliği de oldukça önemlidir. Özellikle açık renk koltuk kullanıyorsanız bu blog tam size göre..

KOLTUK TEMİZLİĞİ ADIMLARI:

1-SÜPÜRMEK: Elektrikli süpürge ile koltuğunuzun en ince detaylarına kadar süpürerek başlayabilirsiniz. Tüm minderleri yastıkları kaldırıp detaylı bir süpürme işlemi ile temizliğinize başlayabilirsiniz.

2-FIRÇALAMAK: Koltuk fırçaları ile çok bastırmadan hafif bir uygulama ile koltuğunuzu fırçalayıp biriken tüm tüyleri çıkartıp onu elektrikli süpürge ile çekebilirsiniz.

3-SİLMEK: Doğru bilinen en büyük yanlışlar arasında koltukları çamaşır suyu, deterjan, sirkeli su ve cif gibi ürünlerle temizlemek vardır. Bu ürünler koltuğunuzun kumaşına fazlasıyla zarar verir olabildiğince bu tarz ürünler kullanmamalısınız. Koltuğu alırken mağazamızın önerdiği temizlik ürünlerini kullanmanızı öneririz. Temiz soğuk bir su ve bir bez ile çok bastırmadan temizlemeniz yeterli olacaktır. Bu şekilde temizleyerek ve koltuk takımınızı EVAÇ’dan alarak mobilyanızın ömrünün uzun olmasını sağlayabilirsiniz.

4-KURULAMAK: Temiz su ve bez ile bastırmadan hafif bir bastırma ile temizlediğiniz koltuklarınızı ve koltuk ayaklarınızı kuru temiz bir bez ile kurulayabilirsiniz. Bu işlemi yaparken de yine bastırmamaya özen göstermelisiniz.


   
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.