HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Koltuk Takımı Çeşitleri ? İkili Koltuk Modelleri Nelerdir ?

02-12-2022 14:12
Koltuk Takımı Çeşitleri ? İkili Koltuk Modelleri Nelerdir  ?

Koltuk Çeşitleri

 

Amaca göre günümüzde kullanılabilecek birçok farklı koltuk çeşidi bulunmaktadır. Bunlar oturma odalarında, işyerlerinde ya da TV seyrederken kullanmak için fonksiyonel açıdan değişkenlik gösterir. Aynı zamanda farklı tasarımlar ve geniş renk yelpazesi ile kişisel tercih olanağı tanımaktadır.

Elbette mekanizması, koltuk sayısı ve yapısına bağlı olarak birçok değişik model arasından seçim yapmak mümkündür. Önemli olan konfor sağlayan, tasarım açısından mekana uyum oluşturan ve kişisel tercihleri karşılayan ürünleri değerlendirmektir.


 Meyra İkili Koltuk

 

İkili Koltuk Çeşitleri

 

 

Genelde ikili koltuk çeşitleri takım olarak sunulur. Yani yanında tekli koltuklar ve üçlü koltuk ile birlikte ele alınır. Hem evde hem de iş yerlerinde kullanılan bu tasarımlar, salonların vazgeçilmez eşyaları içerisinde gelir. Özellikle misafirleri ağırlamak, rahat bir gün geçirmek ve iş yerlerinde de kullanmak için ikili koltuklar öne çıkar.

Kaliteli malzeme yapısı ve rahat kullanımı eşliğinde, ikili koltukları kategori üzerinden güvenle elde edebilirsiniz. Tasarım açısından günümüz modern yapısına uygun olan ürünler, geniş renk yelpazesi ile kalite ve konfor sağlamaktadır.


 

Dörtlü Koltuk Çeşitleri

 

 

Salonların en önemli eşyaları içerisinde dörtlü koltuk modelleri gelir. Lüks tasarımı hem günümüz modern yapısına uygun hem de klasik minimalist yaklaşım ile ele alınmaktadır. Bu konuda Golf modeller, Alfa türü seçenekler ve opera tarzı seçenekler arasından tercih yapılabilir.

6 kişilik bir yapıyı oluşturan ve konfor sağlayan dörtlü koltuklar, daha fazla insanı da ağırlama imkanı vermektedir. Aynı zamanda yatağa dönüşme özelliği sayesinde kullanım olanağı tanır.

Tasarım açısından şık modellerin yanı sıra kaliteli malzeme yapısı ile büyük rahatlık olduğunu söylemek mümkün. Salonun ya da oturma odasının yapısına uygun olarak, farklı modeller arasından tercih yapmak suretiyle değerlendirebilirsiniz.

 

Kanepe Modelleri

 

 

Kanepeler özellikle hoş sohbet gerçekleştirmek ve günün yorgunluğunu atabilmek için oldukça önemli eşyalar arasında gelir. Görsel açıdan şık tasarımlara sahip olan modern yapılar, aynı zamanda konfor ve kalite getiriyor. Salon ve oturma odaları başta olmak üzere ayrıca pek çok iş yerinde kullanılır.

Çünkü fonksiyonel açıdan çok fazla yer kaplamadan aynı zamanda bölgede oturma olanağı sağlar. Bu açıdan geniş ürün yelpazesi altında her zevke hitap eden kanepe çeşitleri içerisinden tercih yapabilirsiniz. Kategori bünyesinde amaca uygun olarak ele alınmış birbirinden farklı kanepeler, mekana uyumlu şekilde renk ve tasarım imkanı sunuyor.

 

TV Koltukları

 

 

Özel mekanizması ve tasarımları doğrusunda tv koltuğu son dönemlerin popüler eşyaları içerisinde yer alır. Merkez kısmındaki mekanizma açılarak belli açılarda yatma imkanı sunar. Aynı zamanda ayak bölümündeki mekanizma da açılarak rahatlığı bir üst seviye çıkartır.

Yan kısımlarında içecek koymak için bölümleri de bulunan tasarımlar, farklı renk yelpazesi ile modern bir yapıda sunmaktadır. Hem ikili hem de tekli tasarıma sahip olarak seçim imkanı tanıması ile beraber, kaliteli kumaş yapısı altında uzun vadede kullanılabilir.

Sağlam mekanizması ve fonksiyonel yapısı sayesinde, aynı zamanda dinlenme koltuğu olarak da kullanılmaktadır. Fazla yer kaplamadan bu tasarıma sahip ürünler, televizyon karşısında ya da sessiz bir alanda keyifle değerlendirilebilir.

 

Berjer Modelleri

 

 

Alanı hem süsleyen hem de oturma imkanı veren berjermodelleri oldukça fazla İlgi çekmektedir. Özellikle görsel açıdan üzerindeki şık desenler ve tasarımlar, aynı zamanda Konfor ile birleşmiş durumdadır.

Alanda fazla yer kaplamadan genelde oturma odalarının köşe kısımlarında yer alır. Tabii yatak odası, salon ve hatta genç odasında da kullanılabilir. Model açısından keskin hatlara sahip tasarımların yanı sıra kavis yapıya sahip de ürünler arasından tercih yapılabilir.

Ayak kısımlarına genel olarak ahşap tasarıma sahip olması ile birlikte, mekanı uyumlu renk yelpazesi de bulunuyor. Özellikle biraz dinlenmek, makyaj yaparken kullanmak ya da giyinme esnasında çok kullanılan eşyalar içerisinde bulunur.

 

Dinlenme Koltuğu Çeşitleri

 

 

Dinlenme koltukları aynı zamanda televizyon koltukları olarak da ifade edilebilir. Genelde mekanizmalı yapıya sahiplerdir ve büyük konfor verirler. Daha çok biraz kestirmek ve dinlenme maksatlı çok fazla kullanılan ürünler arasında bulunur.

Çoğu ürün tekli olarak kullanılırken, amaca bağlı olarak çifti şekilde de ele alındıklarını söylemek gerekir. Özellik dinlenme koltuğu modelleri mekanizması sayesinde açılarak büyük rahatlık sunar. Hem merkezi kısımdan hem de ayak bölgesinden açılarak yatar pozisyon imkanı verir.

Kumaş yapısı, fonksiyonel tasarım ve kullanım amacına uygun olarak birçok farklı seçenek arasında tercih yapmak mümkün. Ayrıca geniş renk yelpazesi, modern ve farklı tasarımları ile hem dinlenme ile televizyon seyrederken kullanma amacı bulunuyor.

 

Masajlı Koltuk Çeşitleri

 

 

Titreşim özellikleri ve mekanizması sayesinde masajlı koltuk çeşitleri vücudu rahatlatma konusunda oldukça etkilidir. Özellikle boyun ve sırt ile beraber bel bölgesini rahatlatan fonksiyonel bir yapısı bulunur.

Mekanizmanın çalıştırılmasından itibaren saniyede gerçekleştirdiği titreşim etkisi ile vücuda bir masaj olanağı verir. Aynı zamanda mekanizma bölümleri açılarak yatış pozisyonu da sunar. Böylece masaj koltukları hem dinlenme hem de televizyon seyrederken izleme olanağı da vermektedir.

 

Amaca Uygun Koltuk Çeşitleri

 

 

Her amaca uygun olarak birçok farklı koltuk çeşidi arasından seçim yapmak mümkündür. Kişisel isteklere göre renk yelpazesi ve model tasarımları, amaca hizmet edecek bir yapı sunmaktadır.

Bunlar farklı oturma üzerinden koltuk çeşitleri, dinlenme koltukları ya da berjer gibi daha pek çok seçenek arasından seçim olanağı tanıyor. Kategori bünyesinde geniş ürün yelpazesi ile beraber amaca uygun seçim yapılabilir.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.