HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Her Evde Olması Gereken Portmantolar

27-01-2022 13:18
Her Evde Olması Gereken Portmantolar

Portmantolar

Evimizde daha güzel bir görüntü oluşturmak ve dağınıklığı gidermek için oluşturulan mobilyalardan biri de portmantodur.Çoğunlukla evimizin giriş kısımlarında yer alan portmantolar kullanışlı ve kolay tasarımlarıyla bizi kıyafet, ayakkabı ve benzeri eşyaların yaratacağı dağınıklığından kurtarıyor.

İç mekân dekorasyonunun önemli tamamlayıcıları arasında görülen portmantolar, aynı zamanda yaşam alanına girer girmez ihtiyaç duyulan farklı fonksiyonlara sahip mobilyalar olarak karşımıza çıkıyor. Farklı tasarımlar ile üretilen portmantolar iç mekânınızın dekoruna estetik bir görünüm eklemenin yani sıra, farklı sayıdaki çekmeceleri ve kapakları ile farklı kullanım amaçlarına hitap ediyor. Saklama alanı çokluğuna, stiline, renk seçenekleri gönlünüzce seçebileceğiniz portmanto modelleri, en güzel örnekleri ile Evaç ‘ta sizleri bekliyor.

EVAC kataloğu altında, farklı dekorasyon ile tasarımlar ihtiyaçlarına cevap verebilecek ölçüde siz değerli kullanıcılarımıza sunulan portmanto modellerine Evaç internet adresimizden bakabilirsiniz. Portmanto modellerimiz için den yapacağınız seçimi, duvar dekorasyonlarınız ve mobilyalarınız ile uyumlu bir şekilde konsept yapabilme şansına sahipsiniz. Hem kapaklı dolaplar ve çekmeceler gibi sundukları geniş depolama alanlarına sahip hem de şık ve zarif tasarımları ile dikkat çeken Evaç portmanto modelleri, kapak stoplama sistemi, temizliği kolaylaştıran yüksek ayak, sağlığa zarar vermeyen malzemeden yapılmış olması gibi daha birçok özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Sayfamızda şık ve özgün tasarımı ile öne çıkan birçok portmanto modeli, farklı renk seçimi ile göze çarpan Evaç’a özgü sayısız portmanto tasarımı bulunuyor. Evaç’nin sizlere sunduğu birbirinden şık portmanto modellerini inceleyebilir, sizin zevkinize hitap eden ürün ile ilgili detaylı bilgi almak için, ürünlerin görsellerine de göz atabileceğiniz web adresimizden ürün detay sayfalarına ulaşabilirsiniz. Çevrimiçi mağazamızda alışverişinizi güvenli bir şekilde tamamlayabilir veya Türkiye’nin dört bir yanına ulaşım sağlayan Evaç mağazalarında ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

 

Evlere Şıklık Katan Portmanto Çeşitleri

Portmantolar genellikle evlerin giriş kısımlarında koridor yada antre gibi alanlarda kullanıma uygun oluşturulur. Bununla beraber büro ve ofis gibi yerlerde de portmantolar kullanıma daha uygundur. Portmantolar farklı özellikler ve ölçülerde üretilebilir. Aynalı seçenekler müşterilerimizin en çok tercih ettiği modeller arasında yerini alır.Aynalar mont, kaban gibi kıyafetlerimizi ve atkı, şal gibi aksesuarlarımızı üzerimize geçirip dışarı çıkmadan önce kendimize çekidüzen verebilmemiz açısından bir hayli işlevseldir.Ayna ile birlikte askılık, çekmece ve göz seçenekleri tasarlanmış modellere göre değişiklik gösterir. Özellikle terlik, ayakkabılarınızı koymak için ayrılmış olan gözlere sahip portmanto modelleri çok daha işlevsel ve kullanışlıdır.. Portmanto tasarımına benzer olarak kullanılan bir diğer mobilya seçeneklerinden bir tanesi de dresuardır.Dresuar,ayakları biraz uzun sehpayı andırır ve antrelerimizi şık gösteren mobilyalar arasında başlıca yerini alır.

Portmanto Seçerken Bu Ayrıntılara Dikkat Edin!

 

Portmantolar seçimi yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de ölçüleridir. Kullanılacakları alan ve mekân en ve boy ölçüleri dikkat hesaplanıp gerekli seçimler yapılmalıdır. Bunun yanı sıra ihtiyaçlar doğrultusunda yapılan tercihlerde ayakkabılık ve çekmece gibi bölümlerdeki seçenekler doğru değerlendirmeye alınmalıdır. Ayakkabılarınız için özel alana gerek duymuyorsanız çekmeceli dresuar ve diğer portmanto modellerini seçebilirsiniz. Seçeceğiniz model ve renk seçenekleri de ev dekorasyonunuz için oldukça önemlidir. Diğer mobilyaların ve perde,halı ve aksesuar gibi eşyaların renklerine uygun portmanto seçimi yapılması yaşam alanınızın havasında ahenk yakalamanızı saylayacaktır.

Portmanto Kurulumu Nasıl Yapılır?

Portmantolar ve ayaklı dresuargibi ürünler ile ilgili yapmış olduğunuz alışverişlerde büyük çoğunlukla demonte olarak teslim edilir. Ürünlerin yanında montaj kılavuzu gönderilmiş olmalıdır. Montaj için ihtiyaç duyulan tüm parçalarla kolayca kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Uzun yıllar keyifle kullanabileceğiniz portmantolar birçok farklı seçenekleriyle Evaç’ta! Uygun fiyat yüksek kaliteye ulaşmak için sizleri EVAÇ’a bekliyoruz.

 

Portmanto ve Vestiyer Modelleri

Beyaz renkli veya ahşap görünümlü a portmanto modelleri geliştiren Evaç, farklı dekorasyon alternatifleri üreterek portmantoları için daha fazla eşya hacmi oluşturmayı planlamıştır.İki ve üç kapılı portmantoların yanı sıra aynalı portmanto modellerine de yer veren firmamız gerek sürgülü portmanto modellerini de müşterilerine sunmuştur. Kapaklarının kolay açılması sayesinde kısıtlı alanlarda ki yaşam alanları için en uygun, zarif ve şık tasarımlara sahip sürgülü portmanto modelleri, en çok tercih edilen modeller arasında yerini almaktadır. Bununla beraber farklı tasarım çizgileri ile Frida asimetrik çekmeceli portmanto modeli çok dikkat çeken ürünlerden biri olmakla beraber üç kapaklı portmanto sizlere kullanım kolaylığı sağlıyor olması, büyük aynalara sahip olması ile çok tercih edilen modeller arasındadır.

EVAÇ ürün yelpazesini kapsayan vestiyer modelleride portmanto modelleri gibi yaşam alanınızın yapısına uygun dekorasyon seçenekleri sunulmaktadır.Vestiyer modelleri, kapaklı, çekmeceli, sürgülü gibi birçok farklı alternatiflere sahiptir. Ahşabın şıklığını boy aynası ile tamamlayan portmanto,ayna ,askılık ve vestiyer görevini aynı anda yapan kompakt ürünlerden biridir. Bunun yanı sıra Country tarzını sevenler için Country portmanto modelinde oldukça şık bir tasarımı sizlerin beğenisine sunan Evaç,uygun ve kaliteli portmanto ve vestiyer modellerini sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Vestiyer Portmanto Fiyatları

Yaşam alanınızda şık ve zarif bir görünüm ve kullanım kolaylığı sağlamak istiyorsanız evac.com internet adresimiz aracılığı ile portmanto fiyatlarını inceleyebilir, ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Firmamızın müşterilerine sunduğu ucuz portmanto ve vestiyer çözümleri ile müşterileri için uygun alternatifler hazırlamakta ve sunmaktadır. Sizler de uygun portmanto ve vestiyer alternatiflerine kolaylıkla ulaşmak, beğendiğiniz ürünleri detaylı incelemek ve uygun ödeme koşulları ile sipariş vermek istiyorsanız EVAÇ mağazaları ve EVAÇ internet adresimizi ziyaret edebilir, teslimat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Tek dolap Portmanto için bana yeter

 

Yalnız yaşıyorsan ya da yaşam alanında portmantoya fazla ihtiyaç duymuyorsan önce uygun mobilya seçimi yapmalısın. Örneğin portmanton fazla yer kaplıyor fakat saklanacak fazla bir eşyan olmadığından dolayı dolabın büyük çoğunluğu boş kalıyor diyorsan o halde daha küçük tasarımları tercih edebilirsin. Mini dolaplar ve boy aynası senin için gayet uygun ve yeterli olabilir. Böylelikle ihtiyacın kadar olan alanı depolamaya ayırarak yerden de kazanç sağlayabilirsin.

Her şey kolayca elimin altında bulunsun.

Yaşam alanında portmanto fazla, çok eşya var fakat depolanacak yeterli alan yok. Mecburen birçok şeyi ayrı alanlarda muhafaza etmen gerekiyor. Bu dolayı da her sabahları geç mi kalıyorsun. O zaman neye ihtiyacın duyduğun belli. "Her şey kolayca ulaşabileceğim şekilde elimin altında olsun” diyorsan ve depolama alanına ihtiyacın daha fazlaysa kendi mobilyanı düşündüğün gibi oluşturabilirsin. Raf, dolap, seçmece, ayna ve askı gibi ihtiyaç duyduğun tüm parçaları kendi zevkine göre tasarlayabilirsin. Hem ihtiyaç duyduğun depolama alanını elde edersin hem de daha derli toplu bir görünüm oluşturmuş olursun. Böylelikle sabah aradığın ne varsa rahatlıkla bulabilirsin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.