HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Evime En Uygun Tv Ünitesi Hangisi ?

30-08-2021 11:00
Evime En Uygun Tv Ünitesi Hangisi ?

 

 

 
 Sosyal Medya Uzmanı Özlem Kup

 

 

Her evin olmazsa olmazları arasında olan tv ünitelerini salon takımınıza veya L koltuğunuza göre dizayn etmenizi öneririz. Odanızın büyüklüğüne – küçüklüğüne göre en uygun tv ünitesi modelini seçmelisiniz.

      Eğer odanız küçükse ve alanınızı düzgün bir şekilde kullanmak istiyorsanız duvara monte edilen tv ünitesi modeli tam size göre. Alanınızı en doğru biçimde yönetmenize yardımcı olmak adına iç mimarımızın küçük alanlara önerisi duvara asılan tv ünitesi modelimizdir. Her salon takımına uygun olan tüm tv ünitesi modellerimize EVAÇ web sitemizden ulaşabilirsiniz..

 


   

Odanızın alanı geniş ise tv ünitenizi olabildiğince çok fonksiyonlu seçmeniz hem sizin için kullanışlı olacaktır hem de salonunuza apayrı bir hava katacaktır. Zarif rafları ve çekmeceleri ile kitaplık olarak kullanabileceğiniz, süs eşya ve biblolar ile zenginleştirebileceğiniz tv üniteleri son yılların en çok tercih edilenleri arasında yerini almıştır. EVAÇ olarak her tarza ve bütçeye uygun olarak tasarladığımız tv ünitelerinin evinize uyup uymadığını görmek için iç mimarımızı ziyaret edebilir, tarzınıza en uygun tv ünitesini tasarlayabilir evinizi renklendirebilirsiniz..


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.