HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ev Dekorasyonunda yeni tercih: CEVİZ AĞACI

22-02-2022 13:06
Ev Dekorasyonunda yeni tercih: CEVİZ  AĞACI

 

Bir alanı tanımlayan en önemli dekorasyon parçaları mobilyalardır. Herhangi bir odanın tarzını, dekorasyonunu ve görünüşünü duvar rengi, perde, aksesuar ve tekstil ürünleri ile ortaya çıkaramazsınız. Ancak doğru mobilyalar tüm bu detaylar ile bir araya geldiği zaman size kusursuz bir yaşam alanı sunar. Mobilyalarda dikkat çeken unsurlar ise tasarım, renk, döşeme ve tarzdır. Tüm bu unsurları en kusursuz şekilde insanların karşısına çıkaran ceviz ağacı mobilya  modelleri son dönem dekorasyon trendlerinde oldukça dikkat çekici bir yükselişe sahip. Dekorasyonda bu tür bir yükseliş trendi varken ceviz ağacı mobilya ile ilgili merak edilen her sorunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

CEVİZ AĞACI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Ülkemizin her yerinde bu ağacın yetişmesi mümkündür. Ancak öbekler halinde yetiştirilmediği için mobilya üretiminde oldukça değerlidir. Ceviz ağacının en önemli ,özelliği canlı renklere sahip ,simetri olan dokular elde etmesi mümkün kılmasıdır. Bu nedenle ceviz ağacı mobilya üretiminde özelliklede klasik mobilyalarda tercihsebebidir. Özellikle bağlantı parçalarının çok kullanıldığı mobilyalarda yüksek fiziksel dayanıklılığa sahip olan ceviz ağacı tercih edilir.
 
 

CEVİZ AĞACININ MOBİLYA DEKORASYONUNDA KULLANIMI

Yeni sezon tasarım tercihleri hızlı bir şekilde baktığımız zaman mat ve pastel renklerle birlikte doğal malzemelerin ön plana çıktığını görebilirsiniz. Her geçen gün cevizin hayatımızda farklı bir yer kapladığını görüyoruz artık.

 

TARZLARI KARIŞTIRIN

Elektrik görünüm elde etmek için iki farklı ahşabı kullanabilirsiniz. Ceviz mobilya modelleri arasında yapacağınız farklı renk seçimleri ile de iki farklı ahşap dokusunu birlikte kullanmanın güzelliğini yaşayabilirsiniz. Açık renk masa, koyu renk sandalye ve masa rengi ile uyum sağlayan bir konsol ahşap mobilyaların tüm güzelliğini vurgulamanıza yardımcı olur.


 

HUZUR VEREN AHŞAP DENEYİMİ

Her alanda şüphesiz kullanabileceğimiz ahşap, hem mekana kattığı farklı tarzı ile hem de huzur veren sıcaklığı ile mekanları bütünleyecektir. Özellikle en çok vaktimizi geçirdiğimiz yaşam alanlarında tarzınızı şıklaştıracak detaylar ile cevize yer verebilirsiniz.

 

YEMEK ODALARINDA AHŞAP ETKİSİ

Ahşap odaklı dekorasyon fikirlerine başarılı bir şekilde uyum sağlayacak. Ceviz ağacı mobilya modellerinin klasik ve gösterişli duruşunu başarılı bir şekilde yansıtan tasarım aynı zamanda sahip olduğu modern kapak detayı ile estetik bir tarz elde etmenize yardımcı olur.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.