HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çay Seti Nedir ? Çay Seti Modelleri Nelerdir ?

02-12-2022 13:26
Çay Seti Nedir ? Çay Seti Modelleri Nelerdir ?

Çay Seti

 

Koltuklar herkesin rahat ve huzurlu zaman geçirebilmesi için üretilen konfor ürünleridir. Çay seti koltuklar da şık, dekoratif ve zarafet ürünleridir. İster tek tek kombin yapabilir, tam zevkinize uygun çay seti koltuk takımları satın alabilirsiniz. Bir birinden güzel renkleri doğal ahşap ya da yüksek kalite malzemelerden üretilen modelleriyle kullanıcı beğenisine sunulmaktadır.

İster tek tek ister takım olarak sahip olabileceğiniz çay seti koltuklarınız internet üzerinden alınabilmektedir. Bulunduğunuz yerden seçim yaparak firma güvencesiyle adresinizde teslim alabilirsiniz. Çay seti olarak tanımlanan koltuk takımları şık, zarif, modern dokulu ve sağlıklı kumaşlardan üretilmektedir. Anti alerjen kumaşları, doğal üretim malzemeleriyle vazgeçilmez ürünlerdir.

 

Çay Seti Koltuk Nedir?

 

 

Balkon, bahçe, teras ve kamelyalarda kullanılan modern tasarım ürünleridir. Çay seti koltuklar kaplama detayları, tasarım özellikleriyle öne çıkmaktadır. Arzu ettiğiniz alanda kullanarak modern koltuklarınızda doyumsuz sohbetler eşliğinde çay - kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Keyifle kullanabileceğiniz çay seti koltuk seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli detay ergonomisi olacaktır. Uzun sohbetler sırasında rahat ve huzurla oturulabilmesi için koltuk ergonomisi üretim aşamasında düşünülmektedir.

Çay seti koltuklar tekli ikili ve üçlü takımlar halinde satışta bulunmaktadır. Ayrıca bahçe, balkon ve teraslarınıza çok yakışacak çay seti koltuklarınıza hemen sipariş vererek sahip olabilirsiniz. Çay seti koltuklar arasında tamamlayıcı ürünlerden masa, sehpa ve aksesuar tercihi de yapabilirsiniz.

Takım koltuk seçebileceğiniz gibi tekli koltuk seçerek keyifle kullanabilirsiniz. Ya da kalabalık aileler için çay seti koltuk takımlarınıza tamamlayıcı olarak tekli koltuklar da ekleyebilirsiniz.

www.evac.com.tradresini 7/24 ziyaret ederek geniş renk ve model arasından zevkinize uygun seçim yapabilirsiniz. Dayanıklı, şık ve dekoratif kumaşlar rahat tasarımlarıyla çay seti koltuklar vazgeçilmeziniz olacaktır.

 

Çay Seti Koltuk Takımı Özellikleri

 

 

Çay seti koltuk takımları ya da tekli koltuklar kullanıcı konforuna destek özelliğiyle üretilmektedir. Siz de muhteşem renkleri, kusursuz tasarımlarla satışta bulunan çay seti koltuklardan seçebilirsiniz. Ürünleriniz güvenli ödeme, firma güvencesi ve kredi kartına taksitle tarafınıza teslim edilecektir.

Ayrıca özel indirimler ve gönderi yöntemlerinden yararlanabilir, uzun yıllar koltuklarınızı güvenle kullanabilirsiniz. Kaliteli sünger, ahşap ve statik boyalı metal ayaklar arasından keyifle seçim yapabilirsiniz. 2+3+1 şeklinde takım çay seti tekli koltuk ve muhteşem tasarımlı sehpaya da sahip olabilirsiniz.

Koltuk ayaklarında bulunduğu zeminin korunması için plastik pabuçlar bulunmaktadır. Arzu ettiğiniz kumaş türleri arasından kadife, nubuk ve etnik desenli koltuk seçimi yapabilirsiniz. www.evac.com.tr siz değerli müşterilerinin tüm sorularında cevap verebilmek için zaman sınırsız çalışmaktadır. Etnik desenden vazgeçemeyenler için bir birinden güzel seçenekler sizlerin tercihi olmayı beklemektedir.

Size düşen sadece iletişim kurarak tercihinizi kullanmak olacaktır. Kumaşı, tasarım özellikleri ve ergonomisiyle sizin tercihiniz olan çay seti koltuklarınız uzun yıllar konfor ve zarafet sunacaktır. Çay seti koltuk takımları bahçe, balkon, teras ve verandalarınızın en değerli dinlence alanınız olacaktır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.