HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Çalışma Masası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

06-04-2022 13:38
Çalışma Masası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 

Çalışma Masası Alırken Dikkat Edilmesi

Gerekenler

 

Pek çok insanın hızlı bir şekilde evden çalışma modeline geçtiğini görüyoruz ve bu doğrultuda verimli alanlar oluşturma isteği doğmasına neden oldu. Verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için de çalışma masası olmazsa olmaz! Peki, çalışma masası nasıl seçilir?

Haydi, şimdi, çalışma masası seçimi sırasında nelere dikkat etmeli, anlatalım.


 

Çalışma Ortamınızı Nereye Kuracağınıza karar verin

Belki evinizdeki bir odayı çalışma odası olarak kurgulayacaksınız, belki de salonunuzdaki bir köşeyi çalışma alanı yapacaksınız… Çalışma masası almadan önce bu kararı vermeniz, seçeceğiniz ürünün boyutu konusunda sizi yönlendireceğinden oldukça önemli. Dolayısıyla ilk adım mekanı ölçmelisiniz.

Bu arada çalışma masasını konumlandıracağınız nokta mümkünse gün ışığı alsın. Bu verimli bir çalışma alanı oluşturmanın püf noktalarından ve "Çalışma masası nerede olmalı?” sorusunun cevaplarından biri.


 

Depolama Alanlarını Düşünün

Artık masa alanınızı, boyutunu ve şeklini anladığınıza göre, depolamaya odaklanma zamanı.

Başlamak için, kendinize ayrı bir açık depolama alanına sahip kompakt bir masaya mı yoksa çekmecelerde ve yerleşik depolama alanında her şeyi düzenli tutmanıza olanak tanıyan bir masaya mı ihtiyacınız olduğunu sorun.

Örneğin, küçük bir ofisle, dikey depolama sağlayan ve yatay ve zemin alanından tasarruf etmenize yardımcı olacak merdiven masası seçeneklerini keşfetmek isteyebilirsiniz. Benzer şekilde, ofisiniz darsa, bu, fazla genişlik almayacak konsol tarzı bir masa gerektirebilir.


 
 

Unutmayın: Ergonomi büyük bir rol oynar

Şimdi çalışma tarzınızı ele alalım, çünkü masa seçerken nasıl çalıştığınız önemlidir.

Başlamak için, çalışırken ayakta durmayı mı yoksa oturmayı mı seversiniz?

Hareket etmeyi seviyorsanız ve saatlerce oturmak istemiyorsanız, yukarı veya aşağı hareket ettirilebilen bir ayakta durma masası sizin için harika olabilir.
Aynı şekilde bir koşu bandı yürüyüş masası da harika bir seçenek olabilir. Ancak, çalışırken oturup dinlenmeyi seviyorsanız, büyük, rahat bir masa sandalyesini çekmek için yeterli bacak mesafesine sahip bir ev ofis masası aldığınızdan emin olun.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.