HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bahçe Mobilyaları 2023 Tasarımları

12-04-2022 12:08
Bahçe Mobilyaları 2023 Tasarımları
Bahçe Mobilyaları
 

 
 

Konfor Alanını Genişlet!

 

Bahçe mobilyaları seçerken öncelikle dikkat etmeniz gereken husus hiç şüphesiz konforu ve rahatlığı olmalı, günün yorgunluğunu ve yazın tadını çıkarmak için en ideal yer bahçe ve balkonlarımızın kendimiz için oluşturduğumuz mekanlarıdır.

 

Her ne kadar tek bir isim altında toplanmış olsa da malzemesi ve tarzı olarak birçok alana yayılmış bahçe mobilyaları, bambu balkon, rattan bahçe mobilyaları, teras mobilyaları, ahşap bahçe mobilyaları, plastik bahçe mobilyalarıEvaç mobilya olarak her çeşit ve her modelde sağlamlığı ile göz alıcı görünüm sunan bahçe mobilyalarımızı hadi gelin birlikte detaylar ile doğru bahçe mobilyalarımızı seçelim.


 
 

Bambu Bahçe Mobilyaları

Sağlamlığı ile en çok tercih edilen, bahçe mobilya çeşidi olarak bilinen bambu bahçe mobilyası yarattığınız mekanı sıcaklığı ile benzersiz bir görünüm sunar. Bunun yanı sıra arkadaşlarınız ve aileniz ile güzel sohbetlerin tadını çıkarmanız açısından doğru bir tercih olacaktır.

 

Ahşap Ve Plastik Bahçe Mobilyaları

Ahşap ve plastik bahçe mobilyaları benzerlikleri ve farkları neler ve seçim yaparken buna takılmak ne kadar doğru bu sorunun cevabı çok basit . Öncelikle bahçe mobilyasının açık alanlar da güneşe ve yağmura mağruz kaldığını biliyoruz. Bu sebeple seçimlerimiz uzun vadede kullanıma müsait bizi yarı yolda bırakmayacak kalitede olmalı.


 
 
 

Ahşap mobilya bildiğimiz üzere sağlamlık açısından ilk tercihimiz olabilir. Ama yazın kullanacak bile olsak hava şartları nedeniyle birçok kez yağmur altında ıslanması kaçınılmaz bu hususta kullanım yerleri üstü kapalı ve ya camlı yerlerde kullanım için uygun görüne bilir.

 


 

 

 

Plastik mobilya bahçe ve teraslarda en çok tercih edilmesinin sebebi muhakkak ki her alanda kullanıma açık bir malzeme ve mobilya seçeneği olmasıdır. Her boyut ve şekil için kolaylıkla ulaşıla bilecek olan plastik bahçe mobilyaları hafifliği sayesinde yer değişikliği açısından büyük kolaylık sağlayacaktır. Sizler de bu açıdan bir çok seçenek ile plastik ürünler alacaksın.

 
 

Rattan Bahçe Mobilyası

Rattan bahçe mobilyaları şıklığı ve her mekanda gösterişli oluşu ile tercih sebepleri arasında sizlerde güzel mekanlarınızın bütünlüğü için bizlerin sizler için özel olarak tasarlamış ve üretmiş olduğumuz bahçe mobilyaları modellerimizin bir çok seçenek bakımından zengin olduğu Evaç mobilya sitemizden detaylı bilgiye ulaşabilir siniz.

 

Bu ve bunun gibi birçok farklı model ve seçenek için EVAÇ BLOGsayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.