HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2022 Mobilyada Trend Olacak Ürünler

24-01-2022 14:47
2022 Mobilyada Trend Olacak Ürünler

Ev Dekorasyonunda Mobilya Trendleri 2022

 

2022 Mobilya Trendleri– Ev Dekorasyonunda ipuçları. Mobilya, herhangi bir iç mekâna rahatlık ve bütünlük sağlar. Detaylar, yaşam alanının, bir dairenin mobilyalarını kişiselleştirmektir, bu sebeple, yeni sezondaki vurgu büyük çoğunlukla el sanatlarına, yazarın ürünlerde dikkate alınmaktadır.

Büyük ölçekteki firmalar, seri üretimden standartlından uzaklaşarak münhasırlık için çabalıyor. İkinci bir akım olarak antika parçalar da ilgi ve rağbet görmektedir.

Yenilikçi bir ses getiren 70’li yılların vintage trendleri, mobilyalar, dekoratif detayları, yuvarlak, klasik formları ve asil döşeme tonları ile dikkat çekmektedir.

Basit şekiller ve Metal

Düz çizgilerle birleşen, dalgalı konturlar pürüzsüz, , modern tasarıma sahip yaşam alanlarında yeni bir trend. Metal detaylara sahip döşemeli mobilyalar konsepti en basit ortamı bile süsleyecek ve canlandıracaktır. Siyah çelik, parlak krom, beyaz altın parlaklığında ve parlak sarı ve, nötr renk tonlarda boyanmış konstrüksiyonda kullanılmaktadır.

Tasarımcılar ve desinatörler çoğunlukla etnik tarzda mobilya seçmenizi öneriyor. Bambu eşyalar ve Rattan sandalyeler harika görünecek. Yüksek teknolojili ürünler daha çok iç mekan için camdan veya şeffaf plastikten yapılmış sandalyeler ve masalar uygundur. Şeffaf mobilyalar, gereksiz ayrıntılarla iç mekânı aşırı yüklemez ve görünmezlik etkisi yaratır.

2022 yılında fonksiyonel mobilyalar tasımları çoğunlukla basit, ancak aynı zamanda estetik açıdan ilginç olacağa benziyor..

Doğal malzemeler ve Kullanım kolaylığı

Güvenli ve dayanıklı şeyler yaratma ihtiyacı ve çevre için endişe konusu, iç trendlerde sağlam bir şekilde yer etmiş ve yerleşmiştir. Doğal malzemelerle oluşturulmuş yaşam alanında yaşamak gözle görülür bir biçimde daha keyifli.

Tasarım çekici ve yüksek kaliteli, yeşil olmalıdır. Doğal malzemeler sadece rahatlık ve konfor için değil aynı zamanda çevresel nedenler yönünde de kullanılmaktadır. Geri dönüştürülebilir ve geri dönüştürülebilir malzemelere ile ilgili büyüyen bir ilgi var.

2022’nin modaya uygun, odaların, iç mekânlarının yaşam alanlarının tasarımına nefis kestane, çikolata ve kahverengi tonlarını getirecek olan koyu renk ahşapta ön plana çıkarması planlanıyor. Venge, meşe, maun vb. ahşabı sadece mobilyalarda değil, zeminlerde, dekoratif yapılarda duvar kaplamalarında da görülebilirsiniz.

Doğallık için oluşturulacak olan hasır, rattan bambu mobilyalar, kütük tabureler, sehpalar ve. Bunun yanı sıra orta yüzyıl modern tarzındaki mobilyalar da hala vazgeçilmezle arasında yerini koruyor. Büyükannenin ve Büyükbabanın koltuk ve sandalyelerini atmak için hemen aceleci davranmayın.

Tasarımcılara ve dekoratörlere göre gelecek yıllarda, dayanıklı, aynı zamanda doğada dönüşebilen ve çevreye zarar vermeyen, doğal malzemelerden yapılmış en işlevsel mobilyalara talep olacak.

Bu trend,İskandinavtarzına, doğal, rustik yaşam tarzlarına ve geleneksel olarak sade tasarıma olan ilgiyi arttıyor.

 

Kompaktlık ve görünmezlik

Daha küçük evlerin artık oluşturulması, yerden tasarruf ettiren mobilyalara olan ilgiliyi artırmaya devam ediyor. Özellikle istekler üzerine, farklı oda ölçülerine uyarlanabilen, kendinize göre tasarlanabilen prefabrik mobilyalar ve kompakt bireysel elemanlar sahip olacaktır. "İkinci katta” yaşamak trend: çocuk odaları için tipik olan ranzalardan, asma katlar ve asma katta uyku alanı bulunan iki katlı alanlara.

Yaşam alanınıza hangi özellikte katlanır mobilyaların uygun olacağını sığabileceğini hayal etmeye çalışın. Alanı görsel olarak boşaltmaya ve basitleştirmeye gerçekten yardımcı olur.

Baskılar ve Net şekiller

Duvar kâğıtları ve kumaşlar üzerindeki baskılar ve mobilyaların şekli en çabuk değişen trendlerden bazıları. 2022 yılında floral veetnik tasarımlar, grafik baskıların, daha net şekillerin yerini alacak. Yuvarlak şekillere sahip mobilyalara da dikkat etmeye değer. İç mekânın şiddetini seyreltmeye ve zarafet katmaya büyük ölçüde yardımcı olur.

 

Mobilyalarda Çok İşlevsellik

Çok işlevlilik, ortak bir uzun vadeli eğilim tarafından hesaplanır. Her obje ve öğe ne kadar çok rol alırsa o kadar iyi olur.Yaşam alanlarını birbirinden ayıran veya işaretleyen çok işlevli mobilyalara her zaman ihtiyaç duyuulur: çalışma ve yemek dolabı görevi gören masalar, eşya depolayabilen dolaplar ve alan bölme.

Küçük bir alanın konutları aktif olarak popülerlik kazanmaktadır, bu nedenle ana trendlerden biri, onu mümkün olduğunca tarz şık ve işlevsel hale getirme, küçük bir alanda konforlu bir yaşam yaratma isteği. Bunun uğruna, normal mobilyalardan vazgeçmek gerekir ve uygun analoglar oluşturulmalıdır.

Alışılmadık malzemeler ve şekiller objeler trendde. Tamamı kumaş döşemeli ve üç ayaklı sandalye koltuklar. Katlama mekanizması ve ayaklı olmayan iki ve üç kişilik küçük kanepeler. Bu mini konuşma formatı, oturma odalarının ve apartman ve alanını azaltma yönündeki küresel eğilim nedeniyle, büyük boy ve normal kanepelerin yerini alıyor.

Doğaya yakın

Dış mekân mobilyaları sadece bahçeye oturma odasından taşınmış gibi görünmekte kalmıyor, aynı zamanda zarif malzemeler, artan konfor ve yüksek teknolojili tekstiller sayesinde evde de kullanım sağlanıyor. Dış mekân mobilyaları için modaya uygun gri renk yerini zamanla kaybediyor – şimdi tasarımcılar beyaz dış mekân mobilyalarına ilgi rağbet gösteriyor.

Akıllı tasarım

Teknoloji, görünmez, ayrılmaz bir mobilya parçası ve açık ara farkla bir trend haline geliyor. Komodinler, telefonlarınız için kablosuz şarj istasyonları ile donatılmıştır, kanepeler, oturanların kişisel tercihlerini unutmaz ve yataklar, farklı bir uyku pozisyonuna itilir.

Konfor

İki ve üç kişilik kanepeler veya koltuklar gibi kompakt ürünler, görsel olarak çekici döşemeli mobilyalar bir trend. Burada ergonomiye özel önem verilir. Konsol masaları, katlanır masalar veya küçük raflar günlük yaşamda bir düzen duygusu sağlar ve iç mekanın ayrılmaz bir parçası haline gelir. Mutfağa ve yemek alanına konfor katmak için tabureler ve banklar yumuşak döşemeye sahiptir. Kanepeler ayarlanabilir ve gömme masalarla tamamlanmaktadır.

Deri koltuklar

2022’deki iç tasarım, deri sandalyeler için bir vızıltı öngörüyor. Klasik Chesterfield lüks parçaları, sentetik veya doğal deriden orijinal parçalar paylarını alarak çatı katlarını süslemeye devam edecek gibi görünüyor.

Pişmiş toprak rengi – sezonun trendi

Renk, iç tasarımda çok güçlü bir araç olarak kullanılır. Tesisleri nasıl değerlendirdiğimizde belirleyici bir rol oynamaktadır. Kahverengi en büyük etkiye sahiptir ve nötr veya avangard bir şekilde kullanılabilir. Kahverengi tonları rahatlıktan sorumludur ve bu nedenle şimdi çok popülerdir.

Belirli bir kahverengi - kırmızı -turuncu renk tonu, sadece mobilyalar için değil (deri döşemeli kanepeler ve koltuklar, sehpalar, mutfağa "ada” bakan), aynı zamanda aksesuarlar için de talep edilecektir: halılar, saksılar. Daha hafif veya daha doygun bir versiyonda, parlak bir vurgu yaratmak için mükemmel bir iş çıkaracaktır.

İç Mekânda 2002 Yılının Mobilya Trendleri

 

Oturma Odası

Gittikçe daha sık, 70’lerin tarzındaki mobilya unsurları, düz dalgalı çizgiler, daha yuvarlak silüetler, parlak mavi, yeşil, pembe renkler ile modern dairelere ve evlere tanıtılıyor.

Bu döneme ilgi zaten birkaç yıldır kendini gösteriyor. Bu, geçmişin modellerini kelimenin tam anlamıyla kopyalamakla ilgili değil, onları minimalist, İskandinav, art deco tasarımına uyarlamakla ilgili. Alışılmadık bir şekle sahip bir veya iki sandalye, eşleştirilmemiş bir kanepe olabilir – atmosfere karakteristik bir tonlama vermek için yeterlidir.

Mutfak

Modern bir mutfaktaki mobilyalar mümkün olduğunca pratik, rahat, ve güvenilir olmak zorundadır. Sandalyeler ve Masalar ve köşelere sahip olmamalıdır. Tüm bu ihtiyaçları bir araya getirerek konforlu, rahat ve şık bir mekâna sahip olmuş olursunuz.

2022 yılı mutfak iç mekânında karakteristik bir eğilim, kulp kullanımını en aza indirmektir. "Dokun ve Aç” gibi sistemlerin avantajları: kompakt yüzeyler, rahat çalışma, standart olmayan dolap dağıtımı olasılığı, kaplama ve cephe malzemelerinin daha serbest kombinasyonları. Uzmanlar, fikrin en azından önümüzdeki birkaç yıl boyunca talep göreceğine inanıyorlar.

Yatak odası

Yatak basamakları ve başlıkları dokunma his ve duyularına hoş gelen yumuşak tekstil ürünleri ile kaplandığındayatak odası yatakları daha şık, konforlu ve rahat ve daha güvenli hale gelir. Doğal veya eko-deriden yapılmış yumuşak yatak başlıklarını kullanmak her zaman olduğu gibi daha moda.

Bunun dışında yeni sezonda kadife gibi lüks malzemelerin yanı sıra süet veya kadife döşemeli mobilyalar da kendini gösteriyor. Ana şey aşırıya kaçmamak ve başka bir kumaştan tekstil, perde ve yatak örtüleri almak değil.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.