HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Spor Koltuk Takımı Nasıl Seçilir ?

18-01-2023 13:24
Spor Koltuk Takımı Nasıl Seçilir ?

Spor Koltuk Nasıl Seçilir?

Son yıllarda dünya mobilya tarzı oldukça değişti ve yenilendi. Özellikle İskandinav tarzı dediğimiz daha soft ve sade seçimler göze hoş geliyor. Ayrıca spor mobilyalar diğer türlere göre daha kalıcı modellerdir. Çünkü birçok şey ile karışık halde kullanılabilir. Ona çok zıt başka bir mobilya ile meç edilebilir. Birkaç aksesuar değişikliği ile hemen yeni bir takım gibi olabilir.

 

Spor Koltuk Takımı

 

Son on yıldır Chesterdenilen koltuk modeli çok tercih ediliyor. Bu model hem klasik sevenlerin hem de spor koltuk takımı sevenlerin tercihi oluyor. Genellikle düz ve pastel renklerde üretilmesi de hoşluk kazandırıyor. Özellikle küçük alanlar bu sayede daralmış gibi görünmezler.

 

Şimdilerde tüm dünyada meşhur İskandinav tarzı ise bu modelleri başka bir boyuta taşıyor. Teddy ve Chester gibi modeller aynı zamanda mobilya aksesuarı da olabiliyor. Yani aynı kumaştan puflar, sehpalar ve banklar da çok güzel görünebilir.

 

Spor Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları

 

Genellikle bu tip mobilyalarda birkaç etken fiyatı belirler. Elbette en büyük unsur markadır. Aynı yerde aynı malzeme ile üretilebilirler. Ama marka etiketi işi farklı bir yere getirebilir. İşte tam da bu sebepten dolayı markadan çok gözünüze güzel görünen ve garantili tercihler yapmalısınız.

 

Günümüzde artık internetten de çok kolay alışveriş yapılıyor. Online mobilya alışverişi sayesinde kısa zamanda daha çok ürün gezmiş olursunuz. Ürün fazlalığı çok olan yerlerde koltuk takımı modelleri daha ekonomik sunulur.

 

Ama sadece spor tarzda kalmak zorunda da değilsiniz. Avangarde, klasik ve Art Deco gibi modelleri de inceleyebilirsiniz. Hem yaz hem de kış ayları için uygun olan kumaşlar en çok tercih edilmesi gerekenlerdir.

 

Spor Koltuk Takımı Nasıl Seçilmeli?

 

Öncelikle mobilyanızı yerleştireceğiniz alanı iyice inceleyin. Odanın genişliği ve diğer mevcut aksesuarlar çok önemlidir. Birbirine uyumsuz olmamalıdır. Teknik açıdan hangi özellikleri istediğinizi de belirleyin. Yatak olabilen ya da sadece oturma özelliği olabilir. Genellikle yataklı mobilyalar biraz daha geniş yer kaplayabilir.

 

Sonra özellikle robot süpürge kullanan kişiler ayakların yüksekliğini kontrol etmelidir. Yerden en az 8 cm yukarıda olması gerekir. İşin başında bunlar gibi istediğiniz tüm özellikleri bir kağıda yazarak başlayın. Böylece unuttuğunuz bir şey olmaz.

 

Online mobilya alışverişinde rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bir adres var. Evaç mobilya sitesinde çok fazla spor koltuk takımı fiyatları gayet ekonomik sunuluyor. Popüler ve kullanışlı mobilyaların yanı sıra outlet ürün köşesi de var. Outlet ve indirimli bölümden alışveriş yaptığınızda çok daha ekonomik rakam olacaktır.

 

Burada satılan koltuk takımlarında çoklu renk seçeneğine de yer verilmiştir. Yani zıt renk uyumu yakalanarak daha göze hitap eden takımlar demektir. Gri ile mor, lacivert ile kırmızı gibi pek çok seçenek bulabilirsiniz. Aslında takım olarak satın aldığınız ürünü sanki siz kombin etmişsiniz gibi şık duracaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.