HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Koltuk Takımı Çeşitleri Nelerdir ? Detaylı Bilgi

27-09-2022 17:31
Koltuk Takımı Çeşitleri Nelerdir ? Detaylı Bilgi

ART DECO KOLTUK TAKIMLARI


 

Geometrik desenlerin ışığında doğan art deco mobilya tasarımları, içerdiği simetrik desenler ve dünya da sıklıkla kendine yer bulan gotik tasarım çizgileri ile oval ve üçgen gibi alışılmışın dışında mobilya modellerini ortaya çıkarıyor. Daha çok siyah ağırlıklı ve koyu renklerin hakim olduğu paletlerinin tercih edildiği art deco mobilya tasarımlarında, yuvarlak, üçgen gibi keskin hatlara sahip geometrik desenler kullanılabiliyor.


 

Geçmişten günümüze sıklıkla gösterişin simgesi olan mermer desenleriyle de kombinlenebilen art deco mobilyalar, klasik dekorasyon stilinin yanında modern çizgilere sahip mobilyalar olarak karşımıza çıkabiliyor.

Eğer ki evinizi hem modern hem de luxury olacak tasarım çizgisinde, yenilik katmak istiyorsanız art deco koltuk modellerimiz tam size göre bir tercih olacaktır. Art deco koltuk modelleri hem geometrik çizgisi hem de şık dokunuşların birleşmiş olduğu koltukların evinizin havasına yenilik katan bir doğası vardır.

Yıllar yılı süre gelen birçok çeşitliliğe sahip koltuk takımları geçmişin izini ve geleceğin ışığını yakalan tasarımlar ile birleştirmek önemli. Çünkü bir koltuk takımı uzun yıllar evimizin yıldızı olan salonlarımızda yer alacaktır.

AVANGART KOLTUK TAKIMLARI

 

Avangart koltuk takımları seçili bir tercih modelidir. Varak detaylarının yer almış olduğu, ince işçilik gerektiren koltuk modelleri, her eve uygun olamamak ile birlikte her tarza hitap etmeye bilir, bunun için seçimleriniz daha dikkatli olmalıdır. Çünkü sadece koltuk almak mekanınızı tamamlamaz alacağınız diğer tamamlayıcı parçalarınız ile bu çizgiyi devam ettirmelisiniz.


 

Bu açıdan odanızın duvar rengine kadar dikkat etmenizi gerektiren avangart koltuk modeli ağırlığı ve gösterişi ile her zaman dikkatleri üzerine toplayan bir parça olmuştur. Avangart koltuk modelinin rengi, duruşu, dokusu birçok modelin önüne geçmeyi başarmıştır.

Evlerinizin ihtişamını arttırmak, benzersiz modellerin etkisiyle yaşanılabilir kendi sarayınızı oluşturmak için avangart koltuk modelleri doğru bir tercih olma yolunda seçenek olabilir.

CHESTER KOLTUK TAKIMLARI

 

Kapitone olarak özel el işçiliği ile yapılan chester koltuklar, modernliği ve şıklığı ile göz alıcı bir görünüm sunmaktadır. Her eve her mekana yakışan tarzının ve modernliğin ötesinde olan bir tasarıma sahiptir.

Evlerde, ofislerde, otellerde vb. birçok yerde artık görmeye alıştığımız chester koltuklar model, renk ve kumaş olarak her açıdan kullanıma açık olduğu için büyük olasılıkla tercih sebebi olmaktadır.

 

Birçok seçenek arasından ön plana çıkan chester koltuk takımı evlerin yıldızı olmaya devam ediyor. Her rengin yakıştığı yüksek kaliteli süngerin tercih edildiği chesterlar modeller ve daha nicesi Evaç Mobilya olarak size sunmaktayız. Bir koltuğu gösteren asıl şey modeli ve ayaklarında ki detaylardır. Chester koltuklarda ise bu durum net bir şekilde ortaya konulmaktadır. Modelin ağırlığı ve şıklığı bulunduğu ortamı her şekilde yukarıya taşıyan zamansız bir modeldir.

 

ÇOK SATAN KOLTUKLAR TAKIMLARI

Bu alanda en dikkat edilmesi gereken husus müşteri talebi ile seçilen ürünler oluyor, özellikle bu yüzden göz atmanızı gerektiren bölümler arasında olmalı. Nitekim bir mobilya alırken fazla model veçeşitlilik sizi zorlaya bilir bu yüzden fiyat performans ürünleri serimize bakmanızda fayda olacaktır. Sizin için seçtiğimiz birkaç ürüne göz atarak

 

 
 Chester Koltuk Takımı

 

Bu modeller sizler için özel olarak seçtiğimiz bazı modellerden birkaç tanesi detaylı bilgi ve seçenekler için sitemizden kontroller yapabilirsiniz. Sizlerin zevkleriniz ve tarzınıza en yakın olan ürünlerin birleşimi olmakla ile beraber, rahatlık, konfor, ve işçilik kalitesi olarak modernliğin takip ettiği koltuk takımları çeşitliliğine ulaşmış olursunuz.

LUXURY KOLTUK TAKIMLARI

 
koltuktakimiluxury


Şık evlerin şık mobilyaları olmaya devam eden luxury ürünler her zaman dikkat çekmiştir. Ve çekmeye de devam etmektedir. Bu ürün modelleri için çok fazla seçenek olmasının yanı sıra evlerin ihtişamını en doğru yansıtan modeller arasına yer almaktadır.

 Luxury Koltuk Takımı

Siyah rengin hakim olduğu, can alıcı parlaklık ve dinginliğin bütünlüğünde tasarlanan ve üretilen mobilyalar yer almaktadır. Tamamlayıcı diğer parçalar ile uyumu devamlılığı önemli bir rol oynamaktadır. Luxury koltuk tercihi herkesin evlerinde görmekten keyif alacağı modeller olmaya devam etmektedir.

Genelde modernlikten uzak olan çeşitliliği sebebi ile seçili müşteri kitlesini amaçlayan modeller ortaya çıkmıştır. Büyük evlerin, büyük odaların rahatlıkla kullanacağı sonsuz çeşitlilik vardır.

EKONOMİK KOLTUK TAKIMLARI

Ekonomik koltuk modelleri, hem ürünün uygunluğu hem de model olarak sizlerin beğeninize hitap etmesi açısından birçok fırsata sahiptir.

Uygun ürün demek kalitesiz demek değildir, asla ürünün kalitesi değişmez, sadece taleplerinize karşılık gelecek modeller ve kumaşlar ortaya çıkar. Bizlerin de izlemiş olduğu yol da tam bu aşamada devreye giriyor. Her talebe uygun, her çeşitlilikte ve spor modellerin hakim olduğu ürün yelpazemiz mevcuttur.

 İndirimli Koltuk Takımı
Sizler için birkaç modelle bu beklentiyi destekleyerek en ekonomik ve en tercih edilen ürünlerimizi sunarak daha fazlası için EVAÇ MOBİLYA sitemizi ziyaret etmeye davet ediyoruz

MODERN KOLTUK TAKIMLARI

Koltuk takımlarının, hiç şüphesiz ki en çok tercih edilen modelleri arasında modern koltuk takımları mevcuttur. Her kitlenin kendine has tarzı ve seçiciliği vardır. Kumaşı, dokusu, tasarımı ile evlerin vazgeçilmez tercihi haline gelmiştir.

 

Modern sadelik ile birlikte, evlerimiz artık eskisinde daha ferah ve geniş olmaya başladı modernliğin getirmiş olduğu, minimalist tercihler günümüzde ki algıları değiştirmeye devam ediyor. Açık ve nötr renklerin hakim olduğu, modern sadelik artık duvarlarımıza, koltuklarımıza yani evimizin her odasına yansımaya başladı. Özellikle küçük ve dar mekanlar minimal

tasarıma yönelmeye devam ediyor.

YATAKLI KOLTUK TAKIMLARI

Günümüz koltuk modelleri arasında, yataklı koltuklar her ne kadar azalmış olsa da model çeşitliliği güncelliğini korumaktadır. Büyüklerimizin bir türlü vazgeçemediği yatak olma özelliği konusunda haklı bir talepte olduğu günümüz dar evleri göstermektedir.
 Yataklı Koltuk Takımı

Sınırlamalarının yanında, alan kullanımı için faydalı bir seçim olacaktır. Yataklı koltuklar, yani eski adıyla çekyatlar, her zaman yenilene bilirliğini asla kaybetmeden devam etmektedir. Hem baza olarak hem de gelen misafiri, rahat ağırlamak gibi geleneksel bilgileri de içerisinde barındırmaya devam eden kültürel bir süre gelim ile hayatlarımızda var olmaya devam ediyor.

YENİ ÇIKAN KOLTUKLAR TAKIMLARI

Bu yazımızın, en dikkat çeken kısmı tabi ki, yeni çıkanlar ve trend olanlardır. Evimize alacağımız mobilyanın her zaman, yeniliğini koruyan en moda ve en kaliteli olanını seçmek ilk tercihimiz oluyor.

 

Bu aşamada bu yaz yeni evlenenleri ve yeniliği her zaman salonlarında görmek isteyenleri ilgilendiren hem gözlerini hem salonlarını şıklığa ile doyuracak modeller özel olarak seçilmiştir. Kumaşı, dokusu ve modern çizgileri ile sizlere benzersiz bir şıklık ziyafeti öncelikli hedefimiz.

Bu ve bunun gibi, birçok yeniliği takip etmek ve birbirinden farklı bilgilere ulaşmak için EVAÇ BLOG sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.